Login

Signup

Tekijä

Rannikkopataljoonan toiminta jatkuu marraskuussa

25.9.2021 | 0 Kommentit
featured-image

Covid-tilanteen helpottuessa aloitamme jälleen Rannikkopataljoonan toiminnan marraskuussa. Kokoonnumme pääsääntöisesti lokakuusta  huhtikuuhun kuukauden toisena maanantaina
kello 18.00 – 20.00.
Rannikkopataljoonan kokoontumiset tapahtuvat Ravintola Nuriasolissa
(C. Francisco Rivera Paquirri 23, Los Boliches, Fuengirola).

Kuukausitapaamisiimme on viiden euron osallistumismaksu, johon sisältyy baaritiskiltä kahvi, tee, viini, olut tai brandy.

Ohessa on toimintasuunnitelma kuukausikokouksien esitelmöitsijöistä. Kevään osalta esitelmöitsijälista tarkentuu myöhemmin.

Marraskuu 2021

HUOM! Muutos kuukausitapaamisen esitelmässä. Björkqvistin esitelmä siirtyy marraskuussa kolmella viikolla eli marraskuussa pidämme kaksi tilaisuutta. Tervetuloa!

maanantai 8.11. Aihe: Materiaalinen valmiutemme Talvisotaan. Ye-evl evp Jukka Salmisen selvitys aiheesta ja sen esittää Asko Aulanko, RannP:n komentaja.

maanantai 29.11.  Rikosylikomisario Kaj Björkqvist, Malagan yhteyspoliisi      Aihe: Rikollisuus Espanjassa ja Aurinkorannikolla

Joulukuu 2021 
maanantai 13.12.  Jessikka Aro, toimittaja, kirjailija   Aihe: Venäjän trollit (videoyhteydellä Nuriasoliin)

Tammikuu 2022
maanantaina 10.01.  Pekka Toveri, Kenraalimajuri evp, PV:n tiedustelupäällikkö, eläkkeellä.   Aihe: Suomen sotilaallinen uhkaympäristö ja sotilastiedustelun rooli Suomen puolustamisessa (videoyhteydellä Nuriasoliin)

Helmikuu 2022
maanantai 14.02.    Ari Uutinen, Eversti evp., Valtioneuvoston turvallisuuspäällikkö, eläkkeellä. Aihe: Turvallisuuden merkitys

Maaliskuu 2022
maanantai 14.3.      Pertti Torstila, UM:n valtiosihteeri, suurlähettiläs, eläkkeellä. Aihe: tarkentuu

Huhtikuu 2022
maanantai 11.4.       Tarkentuu

Rannikkopataljoonan esikunta
Rannikkopataljoonan komentajana jatkaa Asko Aulanko (asko.aulanko@gmail.com). Muut esikunnan jäsenet ovat Esa Hankia, Martti Kataja, Risto Lehto, Jukka Salminen ja Tuija Vihinen.

Tervetuloa jälleen toimintaan mukaan! Mikäli sinulla on hyviä aiheita, joita olisit valmis kuukausitapaamisessa esittämään, ota yhteyttä Rannikkopataljoonan komentajaan Asko Aulankoon.

Asko Aulanko, Rannikkopataljoonan komentaja

EDIT 24.10.2021:

Päivitetty helmikuun esitelmöitsijä.

Rannikkopataljoonan esikunnalle on tullut kyselyjä, voisiko kuukausitapaamisten esitelmät striimata, mutta esikunnalla ei valitettavasti ole tähän mahdollisuutta, vaan esitelmät on mahdollista kuulla vain paikan päällä.

EDIT 2.11.2021:

Päivitetty marraskuulle kaksi tilaisuutta.

Kommentoi:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *