Login

Signup

Tekijä

Maaliskuun kuukausikokous 2020

21.2.2020 | 2 Kommentit
featured-image

Maaliskuun kuukausikokous pidetään maanantaina 9.3.2020 Bar Komppiksessa klo 18.00.

Aiheena on operaatio Stella Polaris, jossa pyrittiin turvaamaan Suomen tiedustelutoiminta, jos Neuvostoliitto olisi miehittänyt Suomen. Stella Polarista johti ja suunnitteli Eversti Reino Hallamaa. Operaatiosta alustaa ye-evl Jukka Salminen.

Alustuksen jälkeen Hannu Hallamaan on lupautunut kertomaan perheensä elämästä Espanjassa.

Käymme lävitse Rannikkopataljoonan 5-vuotisjuhlatilaisuuden tämän hetkiset järjestelyt ja ohjelman.

Kommentit (2)
Vastaa

aurora ahola 24.2.2020 at 21:06

Setäni oli innokas vastustaja vasemmistoliikkeelle. Hän toimi aktiivisesti jo 1930-luvulla ja olsi varmaan ollut mukana monissa hankkeissa, mutta kuolema v 1940 joulukuussa teki lopun haaveista. – Samoin koko suku oli kovasti suomenmielistä. – Siitä huolimatta koen oleskeluni täällä Costalla hyvin mukavaksi, en tunne olevani petturi. Sääli etten pysty tulemaan paikalle maantaina 9.3. sillä paluulento Helsingistä saapuu vasta kello 23.

Vastaa

Rannikkopataljoona 10.3.2020 at 15:33

Maaliskuun kuukausitapaaminen oli eilen ja ravintola Komppis oli ääriään myöten täynnä. Valitettavasti kaikki eivät mahtuneet istumaan, mutta paikalla olleet saivat nauttia erinomaisista esityksistä. Evl evp Jukka Salminen kävi läpi Stella Polaris -operaatiota sekä ev Reino Hallamaan uraa siihen saakka, kunnes tämä perheineen muutti Espanjaan. Hannu Hallamaa jatkoi perheen elämästä Espanjassa, johon kuului sekä neilikankasvatusta että rakentamista. Kiitokset vielä erinomaisista esityksistä molemmille herrasmiehille

Kommentoi:

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.