Login

Signup

featured-image

Rannikkopataljoonan kesäretki Ilmatorjuntamuseoon lauantaina 15.6. kello 14 – 16

Rannikkopataljoonan kuukausitapaamisessa käsiteltiin Helsingin suurpommituksia ja ilmatorjunnalla oli tärkeä rooli Helsingin selviytymisessä suhteellisen vähin vahingoin. Rannikkopataljoona kesäretken kohde on 15.6. Tuusulaan Ilmatorjuntamuseo, joka on  toiseksi vanhin sotamuseo Suomessa. Tutustumme mm. museon ”helmiin” kuten Ilmatorjuntaohjus BUK M-1 (Ohjus 9M38 M1), ilmatorjuntakanuunaan 23 ItK/61 (”Sergei”), 76 ItK/14 PK (Putilov) – Putilovin tehtaan Pietarissa valmistama ilmatorjuntatykkiin ja moniin muihin mielenkiintoisiin laitteisiin.

Kokoonnumme kello 13.50 Ilmatorjuntamuseon parkkipaikalla, Klaavolantie 2, Tuusula. Rannikkopataljoona vastaa opaskierroksen kustannuksista, mutta museolippu on omakustanteinen. Lipun hinnat: aikuiset 10 €, eläkeläiset ja opiskelijat 6 € ja mikäli saamme retkelle yli 10 henkeä, niin lipun hinta on kaikille 6€ / hlö.

Tervetuloa mukaan kesäretkellemme kaikki asiasta kiinnostuneet!

Rannikkopataljoonan esikunta kiittää kaikkia kuluneesta kaudesta sekä toivottaa kaikille turvallista kesää. Ensi kauden kuukausitapaamiset alkavat lokakuussa. Tervetuloa mukaan!